Serie van twee foto's van een manifestatie in Krasnapolsky tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet-Van Agt - Babeliowsky, Paul
Serie van twee foto's van een manifestatie in Krasnapolsky tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet-Van Agt.