Republika Hrvatska i Domovinski rat 1990-1995 : dokumenti, knjiga 5 : dokumenti vojne provenijencije "Republike Srpske Krajine" (srpanj-prosinac 1992) - urednik Mate Rupić. (Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata, 2009)
Includes indexes, p. 539-562.