Klassenstrijd : . Klassenstrijd : blad van de SAP
Ondertitel ook: Blad van de SAP. - uitg. ook: Internationale Kommunistenbond (IKB), nederlandse afdeling van de Vierde Internationale. VOORTGEZET ALS: Grenzeloos (ZF 40840). VOORTZETTING VAN: Proletaries links : maandblad van de Aktiegroep ... (ZF 30883).