Transformatie : . TenT : informatie en kontaktblad van de Landelijke Werkgroep Travestie en Transsexualiteit v.d. NVSH
Tot 1983 o.d.t.: TenT : informatie en kontaktblad van de Landelijke Werkgroep Travestie en Transsexualiteit v.d. NVSH.