Late afdruk. V.l.n.r. : In Arnhem. Saartje, Eva (zus van moeder van Sal Santen: Sien), Sientje, Marianne (zus van vader van Sal Santen: Barend. Digitale foto: BG CD2/750 (2012)
Late afdruk. V.l.n.r. : In Arnhem. Saartje, Eva (zus van moeder van Sal Santen: Sien), Sientje, Marianne (zus van vader van Sal Santen: Barend. Digitale foto: BG CD2/750.