Učenye zapiski. Vyp. 1: [Istorija Kommunističeskoj partii Sovetskogo Sojuza Sbornik statej. Otv. red.: S.M. Petrov] (Izd-vo VPS i AON pri CK KPSS, 1959)
Kafedr istorii Kommunističeskoj partii Sovetskogo Sojuza Vysšej partijnoj školy pri CK KPSS i mestnych vysšich partijnych škol.