Ten tijde van acties stadhuispersoneel tegen dreigende ontslagen. V.l.n.r.: Etty, van Thijn, ?. Serie van 2 foto's - Veenboer, Theo,
Ten tijde van acties stadhuispersoneel tegen dreigende ontslagen. V.l.n.r.: Etty, van Thijn, ?. Serie van 2 foto's.