Aangeboden aan Kupers op zijn 65ste verjaardag. Waarschijnlijk voorstellend de Schreierstoren. Tekst op achterzijde - Bouzema, J.
Aangeboden aan Kupers op zijn 65ste verjaardag. Waarschijnlijk voorstellend de Schreierstoren. Tekst op achterzijde.