Gedenkboek van den Bond van Smedenpatroons in Nederland bij gelegenheid van het 25-jarig bestaan 1903-1928 : (Algemeen Secretariaat van de Tentoonstelling N.L., 1928)
Gedenkboek Bond van Smedenpatroons.