De mijnbouw. Dit vakblad wordt geredigeerd in samenwerking met den leider van de onder-arbeidsgroep mijnbouw van het Nederlandsche Arbeidsfront
Bijvoegsel van: Arbeid. Weekblad van het Nederlandsch Arbeidsfront (ZF 17013).