Sarekat-Islam Congres (1e nationaal congres). 17-24 Juni 1916 te Bandoeng (Landsdrukkerij, 1916)
Behoort bij de geheime missive van den Wd. adviseur voor inlandsche zaken dd. 29 September 1916, no 226. (Gestencild.).