Lijst hout; 75x60.5 cm.; glas. Vermoedelijk vervaardigd bij het 75-jarig jubileum van de vrijdenkersvereniging 'De Dageraad'. Zie ook BG A1/29 - Sonnenberg, Johan,
Lijst hout; 75x60.5 cm.; glas. Vermoedelijk vervaardigd bij het 75-jarig jubileum van de vrijdenkersvereniging 'De Dageraad'. Zie ook BG A1/29.