Terugslag
Met: Literatuuroverzicht voor de vredesbeweging. VOORTGEZET ALS: Historisch vredesonderzoek en kwartaaloverzicht vredesliteratuur (ZO 44569). VOORTZETTING VAN: Kontaktblad histories vredesonderzoek (ZK 41128).