Droevig Kinderleven in Rotterdam. Een onderzoek naar den toestand van behoeftige schoolkinderen. Amateur-opnamen van A. Brouwer (Brouwer)
Deze schetsen zijn vroeger achtereenvolgens verschenen in "Het Rotterdammertje"