Angola en Mozambique in de frontlijn - conferentie en solidariteitsprogramma (1988)
Zondag 11 december 1988 in het KIT, Amsterdam; georganiseerd door KZA en EMS i.s.m. NOVIB, Pax Christi en Raad van Kerken.