Samenscholing voor de fabriekspoorten van weverij Kremersmaten. Rechts het bestuur van de Eendracht. In het midden tussen de bestuursleden Kenther als verslaggever
Samenscholing voor de fabriekspoorten van weverij Kremersmaten. Rechts het bestuur van de Eendracht. In het midden tussen de bestuursleden Kenther als verslaggever.