Prae-adviezen over: De economische beteekenis van de fondsvorming bij de sociale verzekering, [Van K. Lindner en A.O. Holwerda. Met voorw. van F. de Vries en C.A. Verrijn Stuart] (Nijhoff, 1930)
Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek.