Beuzemaker als politiek spreker tijdens een revue-uitvoering op een verkiezingscampagne. Links Kooistra, de tekstschrijver van de revue, en rechts de ballerina Macrobi - Moerkerken, Emiel van, (1936)
Beuzemaker als politiek spreker tijdens een revue-uitvoering op een verkiezingscampagne. Links Kooistra, de tekstschrijver van de revue, en rechts de ballerina Macrobi.