Arbeidsmarkt 1975 Avereest. Een oriënterende studie omtrent het spanningsveld: werkgelegenheid - arbeidsaanbod (Gemeente Avereest, 1976)
Bibl. In opdracht van de gemeente Avereest, in samenwerking met het Districtsbureau Arbeidsvoorziening Zwolle en het Gewestelijk Arbeidsbureau Hardenberg.