Aktie olieboykot Zuid-Afrika - Proloog met "smeerolie van de apartheid" (1979)
Tournee Proloog met dit anti-Shell toneelstuk in de loop van 1979; op achterzijde toelichtende tekst op toneelstuk door Proloog.