WiS Wolni i Solidarni . pismo organizacji Solidarność Walcząca Oddział Katowice, współpracuje z Regionalną Komisją Koordynacyjną NSZZ "Solidarność" Reg. Śl-D., no. 20, 1985 - SW OK (Agencja Informacyjna "Solidarności Walczącej", 1985)
Print run: 1500-3000 copies