Portugal aktie. Vlnr: Soares; partijleider Portugal Partido Socialista, de Troye; chef rapportagedienst VARA, van der Louw; voorzitter PvdA - Veldwachter, Betty,
Portugal aktie. Vlnr: Soares; partijleider Portugal Partido Socialista, de Troye; chef rapportagedienst VARA, van der Louw; voorzitter PvdA.