Prent gemaakt door Duitse cliënt en zijn vriendin (A.& L) voor advocaat Willem van Bennekom en zijn vrouw Jet, voor Bennekoms 36e verjaardag. In beeld wordt gebracht het ideaal van het Sozialistisches Patienten Kollektiv in Heidelberg - een volgens velen aan de RAF verwante groepering. Lisette van Twisk was de toenmalige vriendin van Achterath en destijds werkzaam op het hoofdbureau van politie, in een administratieve functie weliswaar maar het kostte haar wel haar baan. De ambtenarenrechter moest er aan te pas komen om haar weer teruggeplaatst te krijgen - Achterath, Axel.; Twisk, Lisette van
Prent gemaakt door Duitse cliënt en zijn vriendin (A.& L) voor advocaat Willem van Bennekom en zijn vrouw Jet, voor Bennekoms 36e verjaardag. In beeld wordt gebracht het ideaal van het Sozialistisches Patienten Kollektiv in Heidelberg - een volgens velen aan de RAF verwante groepering. Lisette van Twisk was de toenmalige vriendin van Achterath en destijds werkzaam op het hoofdbureau van politie, in een administratieve functie weliswaar maar het kostte haar wel haar baan. De ambtenarenrechter moest er aan te pas komen om haar weer teruggeplaatst te krijgen.