40. výročí seskoku sovětské výsadkové skupiny Jermak (OKS, komise regionálních dějin OV KSČ a OV ČSPB, 1984)
Vydáno ke 40. výročí seskoku partyzánské organizátorské skupiny Jermak 30.9.1944 u Račic na Vyškovsku.