Mededelingen van de Chung hwa fa lu she hui. (Chinese-juristen kring) te Batavia. . Mededelingen / Bond van Chinese juristen in Indonesië
Ook o.d.t.: Mededelingen. Bond van Chinese juristen in Indonesië.