Twee foto's van de stichters van het Koperen Stelenfonds. Plaats van personen aangegeven onder de foto - Leenheer, Corn. (1920)
Twee foto's van de stichters van het Koperen Stelenfonds. Plaats van personen aangegeven onder de foto.