De "Friese Front" actie van Greenpeace tegen boringen naar olie en gas in de Waddenzee (verschillende fotografen) - Fleumer, Bob
De "Friese Front" actie van Greenpeace tegen boringen naar olie en gas in de Waddenzee (verschillende fotografen).