Uitreiking van eerste exemplaar van Schiphol-Stop-krant aan burgemeester de Gou (links) - Wittebrood, Peter, (1971)
Uitreiking van eerste exemplaar van Schiphol-Stop-krant aan burgemeester de Gou (links).