Programma: 5 januari Club locale; 7 januari Rory Gallagher; 13 januari Muzsikás; 15 januari Muziek uit Epirus
Programma: 5 januari Club locale; 7 januari Rory Gallagher; 13 januari Muzsikás; 15 januari Muziek uit Epirus.