Strategies of Dutch environmental organizations : . Strategieën van Nederlandse milieuorganisaties : aantasting van de ozonlaag, verzuring en klimaatverandering (International Books, 1997)
Proefschr. Utrecht, 1997. Samenvatting in het Nederlands.