Programma: 31 oktober Girls Walk By; 1 november The Rondos, The Sovjets, Tandstickor Shocks; 2 november Trail, R.E.O. Speedwagon; 4 november Fischer-Z
Programma: 31 oktober Girls Walk By; 1 november The Rondos, The Sovjets, Tandstickor Shocks; 2 november Trail, R.E.O. Speedwagon; 4 november Fischer-Z.