Aanbieding van rapport "Amsterdam denk om je hart" van de Stichting Amsterdam City. Vlnr.: voorzitter Snijders, burgemeester Samkalden en wethouder de Cloe
Aanbieding van rapport "Amsterdam denk om je hart" van de Stichting Amsterdam City. Vlnr.: voorzitter Snijders, burgemeester Samkalden en wethouder de Cloe.