Cetrdeset godina. Zbornik sećanja aktivista jugoslovenskog revolucionarnog radničkog pokreta [Odg. urednik: P. Morača. Red. odbor: D. Knežević, B. Pesić, S. Urošević i dr.] (Kultura, 1960)
S ilustr-ama, reg-ima i slikama. 1. Knjiga prva: 1917-1929. 419 str.