Ongevallenwet 1901. Wet van den 2den januari 1901 (Staatsblad no. 1) houdende wettelijke verzekering van werklieden tegen geldelijke gevolgen van ongevallen in bepaalde bedrijven, toegelicht door E. Fokker (Tjeenk Willink)
Afzonderlijk register: signatuur N 1610/4.