Advertentie waarin een nieuwe dienstbode wordt gezocht.Uit: De Courant. Algemeen nieuws- en advertentieblad - Raemaekers, Louis,
Advertentie waarin een nieuwe dienstbode wordt gezocht.Uit: De Courant. Algemeen nieuws- en advertentieblad.