Húsz év tanulmányok a szocialista Magyarország történetéből. [Szerk.: M. Lackó és B. Szabó] (Kossuth Könyvkiadó, 1964)
A MSzMP Központi Bizottságának Párttörténeti Intézete és a Magyar Tudományos Akadémia Történettudományi Intézete.