De beteekenis van volk en staat en hun verhouding tot godsdienst en Kerk ("Editio", 1934)
Uitg. van de Commissie tot de Zaken der Remonstrantsche Broederschap. Overdr.: Uit de Remonstrantsche Broederschap.