Vondelpark happenings - Wilson, Kirke, (1975)
Programma: 21 augustus Slumberland Band; 24 augustus World Theater Troupe, Electric Tear; 28 augustus Folk; 31 augustus Carlos Trafic, Tiq Maya, Bamsisters, Sail.