Eten voor India : ('Eten voor India', 1966)
Georganiseerd door: de Katholieke Nationale Stichting voor Bijzondere Noden en Vluchtelingenzorg: 'Mensen in Nood', Nederlands Comité Unicef, NOVIB, Oecumenische Hulp aan Kerken en Vluchtelingen en Unesco Centrum Nederland.