De toekomst van de Papoea's. Als ik een Papoea was, zou ik niet voor Indonesië kiezen. [Met bijdrn van G.H. de Leeuw, P. Geertsema, F.A.J.Th. Kalberg e.a.] (Gereformeerd Politiek Verbond)
Met bibliogr. en tab.