Ill. bij "Waarin de dichter de belangrijke mededeeling doet, dat hij het rijmen niet kan laten. Een kapittel zeer aan te bevelen voor zijn eventueele biografen." door L.M. Hermans - Hahn, Albert
Ill. bij "Waarin de dichter de belangrijke mededeeling doet, dat hij het rijmen niet kan laten. Een kapittel zeer aan te bevelen voor zijn eventueele biografen." door L.M. Hermans.