Etničko čišćenje : genocid za Veliku Srbiju : dokumentacija Društva za ugrožene narode - priredio: Tilman Zülch. (Vijeće Kongresa bošnjačkih intelektualaca ; Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava ; Bosanski kulturni centar, 1996)
Translation of "Ethnische Säuberung - Völkermord für "Gross Serbien". Hamburg-Zürich, 1993.