Poglądy . biuletyn informacyjny szkół wyższych i instytucji naukowych Łodzi : dodatek, no. 5, 1981 - NSZZ "Solidarność" Ziemi Łódzkiej, [ed. zespół Marek Cypryk et al.] (NSZZ "Solidarność" Ziemi Łódzkiej, 1981)
Print run: 2500-4000 copies