Eenige desa-aangelegenheden. - Beberapa perkara-désa (Drukkerij Ruygrok, 1919)
Uitgave van het Departement van Binnenlandsch-Bestuur. Handleiding ten dienste van de Inlandsche bestuursambtenaren op Java en Madoera, 18 B.B.