I'lamiyah-ha va bayaniyah-ha-yi Sazman-i Chirik-ha-yi Fada'i-yi Khalq dar sal-i 1357 (Intisharat-i Sazman-i Chirik-ha-yi Fada'i-yi Khalq, 1980)
'Statements and declarations of Sazman-i Chirik-ha-yi Fada'i-yi Khalq'