Vlag met 2 bijbehorende wimpels. Tekst vlag: KAB Odiliapeel, wimpel links: Propaganda-actie 1955-1956 Kampioen-IVe Klasse P, wimpel rechts: Nationaal Kampioen ledenwervingscompetitie
Vlag met 2 bijbehorende wimpels. Tekst vlag: KAB Odiliapeel, wimpel links: Propaganda-actie 1955-1956 Kampioen-IVe Klasse P, wimpel rechts: Nationaal Kampioen ledenwervingscompetitie.