Jeugd
Extra vredesnummer t.g.v. het 3e Wereldjeugdfestival te Berlijn opgemaakt in de stijl van de gelijknamige krant van het Algemeen Nederlands Jeugd Verbond, echter met anti-communistische artikelen.