De nieuwe geneeswijze. Leerboek der natuurlijke levenswijze, [...]. Met 432 [...] afbn, 21 pltn [...], prtr. en 10 ontleedbare modellen. [Uit het Duitsch vert. door en met een voorw. van S.C.M. Soer] (Paris enz.)
Oospr. titel: Die Neue Heilmethode. 38e dr.