Een demonstrerende mensenmassa trekt door de straten. Links Kupers en rechts Rengelink. Tekst op de voorzijde van de foto
Een demonstrerende mensenmassa trekt door de straten. Links Kupers en rechts Rengelink. Tekst op de voorzijde van de foto.