Overleg tussen ANDB (Van Zutphen, rechts) en de ADB (Romeo, midden; Groesser) in verband met de grote staking in de diamantindustrie. Uit: Zondagsblad Het Volk 24-4-1904
Overleg tussen ANDB (Van Zutphen, rechts) en de ADB (Romeo, midden; Groesser) in verband met de grote staking in de diamantindustrie. Uit: Zondagsblad Het Volk 24-4-1904.